Három napos lesz idén a hatodik alkalommal megrendezésre kerülő fürdőfesztivál a Hertelendi Termálfürdőben. A nyár utolsó hónapján érdemes kihasználni a fesztiválokat. Hertelenden fellép többek között az amerikai származású blues énekes EB DAVIS.

Három napon keresztül kedveskednek a fürdőzőknek a szervezők az állandó belépőjegy árakat megtartva!

Többek között idén is megrendezésre kerül a főzőverseny "Minden ami a bográcsba belefér!" címmel, ahol a fürdőző vendégek fogják kiválasztani a nyertest egy kis kóstoló keretein belül. Így aki vasárnap ellátogat a fesztiválra, biztosan nem marad éhes.

A kicsik nagy örömére nem csak a Vizivár kalózai tartogatnak meglepetéseket hanem a fürdő hatalmas zöld területét kihasználva kedvükre ugrálhatnak egy felfújható légvárban. De hogy mozgásból igazán ne legyen hiány az izgalmas versenyek mellett Jakab Yvett és a Fitt Y Team vezet be a Kangoo világába. Megmutatják tehetségüket a T-dance Hip-Hop Sport Egyesület és a Kapronczai Művészeti Iskola táncosai is.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is fellép az amerikai származású blues énekes EB DAVIS. Továbbá fellép még a 45 After Band, a 13 éves blues gitáros Fehér Ádám és a virtuóz latin zenét játszó Bread & Jam zenekar is. A koncertek mellett a Jászai Mari- és EMeRTon-díjas színművész, énekes SASVÁRI SÁNDOR musical előadását is megtekinthetik a medencékből a fesztiválozók.

Az esti órákban pedig pénteken Tűzzsonglőrök kápráztatják el a nézőket, szombaton pedig egy tűzijátékkal ünneplik a 6. Hertelendi Fürdőfesztivált. Mindkét este Holdfény Party lesz ahol a lemezjátszók mögött Dj. Simi várja a éjszakai fürdőzőket a retro és napjaink legjobb zenéivel éjfélig.

Forrás, további részletek: hertelenditermal