Karácsonykor tartja 40 éves jubileumi ünnepi koncertjét a Komlói Színházban a Komlói Pedagógus Kamarakórus.

Szabó Szabolcs karnagy és kórusa szeretettel vár minden érdeklődőt ünnepi hangversenyükre, mely 2018. december 20-án, csütörtökön 18.00 órakor kezdődik Komlón a Színház- és Hangversenyteremben.

A jubileum és a karácsony méltó megünnepléséhez köszöntőt mond Polics József városunk polgármestere és dr. Hoppál Péter Komló és Térsége Országgyűlési Képviselője.

Az eseményen közreműködik a Szekszárdi Kamarazenekar (művészeti vezető Földesi Lajos), Nagy Ernő karnagy, valamint Bárdos Aliz, Szabó Gabriella Eszter, Szabó György és Tóth Gábor.

A belépés díjtalan, de a kórus köszönettel fogadja a működését segítő támogatásokat.

A Komlói Pedagógus Kamarakórus 1978 őszén alakult meg; alapítója és jelenlegi karnagya dr. Szabó Szabolcs, aki Pécsett Tillai Auréltól, Budapesten Párkai Istvántól tanulta a karvezetést, s aki napjainkban a pécsi Leőwey Klára Gimnáziumban irodalmat, magyar nyelvtant és zenét tanít, illetőleg kórusokat vezet. A Komlói Pedagógus Kamarakórus tagjai között találunk pedagógusokat, diákokat, mérnököket, közgazdászokat, vállalkozókat és tisztviselőket egyaránt.

A Komlói Pedagógus Kamarakórus – bár nagyon megbecsüli a kapott elismeréseket – mégis minden kitüntetésnél, díjnál fontosabbnak tartja a közönséggel való találkozást, a hallgatóság és a művészet nemes szolgálatát.

Forrás: Komlói Pedagógus Kamarakórus