Az NB I-es csapatbajnokság zárófordulójára hagyományosan a DÖKE Komló szektorlabda csapata rendezésében kerül sor Komlón a Közösségek Házában.

A Szektorlabda NB I. 4. fordulójának megnyitójára 2018. október 20-án, szombaton 10.50-kor kerül sor Komlón, a Közösségek Házában (7300 Komló 48-as tér 1.). A verseny 11.00 - 18.00-ig tart.

Fülöpékre nagy feladat vár, ugyanis a szegedi fiaskó után leszorultak a dobogóról, így a cél nem más, mint a 3. helyezett Józsefvárossal szembeni 5 pontos hátrány ledolgozásával a bronzérem megszerzése – ehhez kell kihasználni a hazai pálya előnyét.

A csapatbajnokságot követően, vasárnap 9.30 - 16.00-ig kerül sor a DÖKE Kupa egyéni versenyre, ahol a játékosok még tudnak pontot gyűjteni a Tízek Bajnokságára való kvalifikációban. Talán ennek is köszönhető, hogy az előzetes jelentkezések alapján nagyobb lesz a nevezők száma a korábbi években megszokottnál, az előző napi NB I-es mezőnyből sokan maradnak az egyénire – várható, hogy színvonalas versen lesz, erős mezőnnyel.  

További előzetes hír, hogy a DÖKE Komló csapatában természetesen pályára lép Fülöp Elemér, aki klubunkat képviselni fogja a magyar válogatottban és egyéniben a novemberi, Portugáliában megrendezésre kerülő világbajnokságon.

Forrás: Gyozsán Zoltán szakosztályvezető