A záró forduló előtt élen álló DÖKE Komló célja egyértelműen a bajnoki cím megszerzése, mivel jelenleg 6 pont az előnye az elsőszámú rivális fővárosi Testvériséggel szemben.

A szektorlabda élmezőny látogat október 29-én és 30-án Komlóra, ahol a Közösségek Házában (48-as tér 1.) kerül sor az NB I-es csapatbajnokságra és az azt követő egyéni versenyre.

A 2022. évi Szektorlabda NB I-es csapatbajnoki versenysorozat az utolsó fordulójához érkezett. A versenyt a DÖKE Komló csapata rendezi, bízunk abban, hogy a legjobb szektorlabdások most is szívesen jönnek Komlóra, mi biztosan szívesen látjuk vendégül a mezőnyt. Az idei bajnokságban a DÖKE Komló az 1. helyről, 6 pont előnnyel várja a mindent eldöntő utolsó 9 mérkőzést. Fülöpék célja egyértelmű, elszeretnék hódítani a bajnoki serleget. Csapatunk legerősebb összeállításában áll az asztalokhoz: Fülöp Elemér, Szendrey Tibor, Pákai György, Trecskó János és Major István igyekszik kiharcolni a DÖKE Komló 7. bajnoki címét.

Az NB I-es csapatbajnokság időpontja:
2022. október 30. szombat, 10.45-18.00
Helyszíne: Közösségek Háza 7300 Komló, 48-as tér 1.

Az élmezőny állása a 4. forduló előtt:

1. DÖKE Komló         63 pont
2. Testvériség          57 pont
3. Vasi GE                47 pont
4. Józsefváros          40 pont
5. ALC KSE Szeged   40 pont

A korábbi években DÖKE Kupa néven méltán elismertséget szerzett, nívót jelentő egyéni versenyünk fejezeteit a komlói gombfoci históriás könyvében lezárjuk. Vasárnapi egyéni versenyünket mostantól néhai csapattársunk, a komlói gombozás alapító tagjának, sokszoros bajnokának, volt válogatott játékosának emléke előtt tisztelegve Takács Zoltán Memorial egyéni versenynek nevezzük el. Rangos esemény elé nézünk, a várhatóan 30 fős mezőnybe a legjobbak közül is számos versenyző nevezett, bízunk abban, hogy méltó módon emlékezünk meg Zoltánról.

A verseny időpontja:
2022. október 30., vasárnap, 9.30-17.00
Helyszíne: Közösségek Háza 7300 Komló, 48-as tér 1.

A szervezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a versenyeken!

Forrás: Döke