Kilenc komlói vívó vett részt a Szolnokon rendezett felnőtt vidék bajnokságon, a hétvége két napján. Ketten nem álltak meg ennyinél, ők hétfőn Veresegyházon, a szabadidős párbajtőrversenyen is pástra léptek.

A vidék bajnokság egyéni küzdelmeiben 82 férfi párbajtőröző indult. A Villa Complov SC részéről Mahler Balázs érte el a legjobb eredményt, ő a 32-es táblára került, ahol a 32. helyen végzett. A 64 közé jutott Szokol Balázs (33.), Csontos Gergely (45.), Gálffy Gyula (58.) és Kovács Gergő (63.). Kovács János a 71. helyen zárta a küzdelmeket. A hölgyek 41 fős mezőnyében Csontos-Kiss Zsuzsanna jutott a 32-es tábláig, ő a 26. lett. Albertné Zsibrik Anikó a 33., Fábián Fanni a 34. helyet szerezte meg.

A csapatküzdelmek során a férfiaknál 17 együttes lépett pástra. A Villa Complov SC 1-es csapata (Gálffy, Mahler, Szokol) a 8., a 2-es csapat (Csontos, Kovács G., Kovács J.) a 14. helyen végzett, míg a hölgyek (Albertné, Csontos-Kiss, Fábián) a 8. helyet szerezték meg a 8 csapat közül.

A két Balázs ezt követően zsinórban a harmadik napon is pástra lépett. Veresegyházon rendeztek ugyanis szabadidős versenyt, ahol 72 férfi párbajtőröző mérte össze tudását. Itt Szokol Balázs jutott a 32-es táblára (22. hely), míg az egy körrel hamarabb búcsúzó Mahler Balázs a 37. helyen zárt.

A képen a komlói vívóküldöttség a vidék bajnokságon.

Forrás: Villa Complov SC