Kihirdették az Álljon meg egy novellára! pályázat győzteseit. A húsz legjobb művet augusztus közepétől az ország legforgalmasabb busz- és villamosmegállóiban olvashatják a járókelők, az egyik különdíjas alkotást pedig színpadra is állítják.

Fiatalkori szerelemről, mentális egészségről és a minőségi kapcsolatok megtartó erejéről szólnak a JCDecaux és a Magyar Telekom által közösen meghirdetett Álljon meg egy novellára! pályázat idei nyertes alkotásai - közölte a pályázat eredményét kommunikáló cég szerdán az MTI-vel.    

A legjobb alkotásnak járó díjat Busch Péter Katalin című novellája érdemelte ki, a második helyezett Suszter Nóra Hatvanegy című műve, a harmadik Bíró Brigitta Natália Igazán koszosnak lenni című alkotása lett.   

A Magyar Telekom által választott különdíjas Hegedűs Ágota Lepketangó című novellája, amelyet a szerző mellett a pályázat kiválasztott alkotói állíthatnak színpadra Garaczi László, Németh Gábor, Márton László és Szálinger Balázs mentorálásával.   

A Rossmann Magyarország Kft. különdíját Lackó Gábor A megállóban című írása érdemelte ki.   

Idén több mint 4000 pályaműből választotta ki a nyertes novellákat Grecsó Krisztián József Attila-díjas író, Vecsei H. Miklós Junior Prima díjas színművész, Samu Tímea, a JCDecaux Hungary vezérigazgatója és Szabó Melinda, a Magyar Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.    

A 20 nyertes alkotásból a tavalyi évhez hasonlóan idén is podcastsorozat készült Balázsy Panna, Trokán Nóra és Vecsei H. Miklós előadásában.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 803 904 megtekintés

Videó: 47 966 771 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887443

Jelenleg az oldalon

1
Online

Interreg CE1013 REFREsh