Ingyenes OKJ-s szakmát lehet elsajátítani az 501-es szakképző iskolában. Szeptember végén indul a Kis- és középvállalkozások ügyvezetője nevű képzés.

Az oktatás két szinten zajlik majd: nyolc általános után szakmával rendelkezőknek, illetve érettségizetteknek indítanak tanfolyamot.

Az esti, esetleg szombati oktatási rendben zajló képzés 60% nyelvi oktatásból, 30% informatikából és 10 százalék vállalkozási ismeretekből áll majd.

A 300 órás nyelvi képzésen angol vagy német nyelv közül lehet választani. A kezdők az alapfokig, a B1 szinttel rendelkezők pedig a középfokig jutnak el az időszak alatt. Csupán a tankönyv megvásárlása a hallgatók beruházása, de azt is kedvezményes áron vehetik meg.

Minimálisan 12 fő esetén indítják a tanfolyamot, egy csoportba 26-30 hallgató jelentkezhet. Intézmények is jelezték, hogy dolgozóikat beiskolázzák a kurzusra. Kezdés szeptember utolsó, vagy október első hetében várható.

A részletekről érdeklődni a Pécsi Szakképző Centrum bármelyik szakintézményében, Komlón a Kazinczy illetve az 501. intézményben lehet.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 097 001 megtekintés

Videó: 48 322 841 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6923823

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh