A pride a buzik az LMBTQ(leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és queer) felvonulást terveznek Pécsett. A legtöbb ember, - a hetereók - túlnyomó többsége nem akar ezzel azonosulni, bántja az érzelmi világukat. Azt mondják, ha valaki úgy érzi, hogy a többségi társadalom szexuális identitásától eltér, akkor a szexuális életét, annak hirdetését hagyja a négy fal között, ahogy azt különben minden ember teszi. (Egy választáson is a kisebbség akarata nem dominál.) Ne vonuljanak az utcára, ne csókolózzanak az utcán...


Ez a kérdés soha nem lesz érzelmileg, emberileg elfogadott, bár a média eszközeivel a tömegkommunikációval, - most már jogilag is - próbálják az emberek torkán lenyomni. Az emberek többsége nem akarja, netalán undorodik ha  - szexuálisan  - azonos nemű közeledik hozzá.
2023. szeptember 23-én pride felvonulás lesz Pécsett.
A pécsi autók szélvédőjére és a házak postaládáiba jutott el a képeken látható tájékoztató a szeptember 23-ai Pécs Pride miatti lezárásokról.


Mivel a történelmi belvárosban aznap a Pécsi Napok elnevezésű programsorozat kerül megrendezésre, így az LMBTQ-támogatók kerülőúton vonulnak. Menetük a Tettyétől a 48-as térig fog tartani és az összes környező utcát rendőrök fogják biztosítani. Mint a lakossági tájékoztató írja, a rendőrség 14 órától 20 óráig megállási- és várakozási tilalmakat vezet be és old fel, valamint területeket is le fognak zárni.
Mint azt számtalanszor egyértelművé tettük, számunkra a deviánsok vonulásának ideológiai háttere vállalhatatlan. A Mi Hazánk Mozgalom betiltaná a Prideot, ugyanis álláspontjuk szerint a szexualitás magánügy és nem az utcákra, hanem a négy fal közé való.
Kettős mércét tapasztalunk a gyülekezési jog hatálya alá tartozó rendezvényekkel kapcsolatban. Volt, hogy a Mi Hazánk és a nemzeti szervezetek jelentettek be vonulásos demonstációt, de a rendőrség csak statikus tüntetést engedett. Azonban a globalista szervezetek számára még sosem vezettek be ilyen korlátozást.
Pedig indokolt lenne: ha az eddigiekhez hasonló rendőri állományt vezényelnek ki a vonaglás biztosítására, sajnos az adófizetőknek több millió forintjába is bele fog kerülni a Pécs Pride.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 975 556 megtekintés

Videó: 49 113 964 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7060565

Jelenleg az oldalon

6
Online