Fél év kihagyás után rendeztek újra vívóversenyt Magyarországon, az utánpótlás párbajtőrözők tavasszal elmaradt vidék bajnokságát, Szolnokon.

Még szokni kell a járvány miatti rendelkezések hatásait, hogy nézők, vagyis leginkább szülők nélkül folyt a verseny, valamint hogy minden résztvevőnek maszkot kellett viselnie. (A vívók is csak küzdelem közben vehették le azt).

A Villa Complov SC vívói az újonc (U14) fiúk küzdelmeiben léptek pástra. A 26 fős egyéni mezőnyben Rózsa Richárd (a képen középen) egészen a negyeddöntőig menetelt. Vívónk a csoportkörben öt asszójából hármat nyert meg, majd a kieséses táblán előbb egy 15-14, majd egy 15-12 arányú győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé, ahol 15-8 arányban alulmaradt ellenfelével szemben.

Ugyanitt Szabó Benedek (balra) a 14., Végh Marcell (jobbra) a 15. helyen végzett. Először léptek ők hárman pástra csapatversenyben, Itt sajnos nem sikerült az egyéni formát hozni, mivel előbb a PTE-PEAC 2 (27-45), majd a Szolnoki Sportiskola (41-45) csapataival szemben is alulmaradtak, így nem előztek meg egy ellenfelet sem a hét csapatból álló mezőnyben.

Forrás, fotók: Villa Complov SC

Tafedim tea

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters