Kedd este bezár a Mikulásgyár, a jótékonysági akció 22 napja alatt 98 ezer 900 kilogramm adomány érkezett a gyűjtőpontokra.

Budapesten, az 56-osok terén este 9-óráig, valamint az ország nagyobb postáin a nyitvatartási időben lehet leadni a Mikulásgyárnak szánt adományokat. Mindössze az akció 2. számú üzemét hagyják nyitva szerda estig, amely a Pólus centerben található - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.    

"Szeretnénk, ha 100 ezer kilogramm felett lenne az adományok súlya, ezért még egy napot nyitva tartjuk ezt a gyűjtőpontunkat" - idézi a közlemény Zsolnai Endre, a Mikulásgyár főszervezője szavait.    

Idén 17. alkalommal szervezték meg a Mikulásgyár elnevezésű jótékonysági akciót. Az összegyűlt adományt az Oltalom egyesület és a Magyar Vöröskereszt osztja majd szét rászorultsági alapon.    

Aki nem tudott elmenni a gyűjtőpontokra, az a Mikulásgyár honlapján elhelyezett adománygyűjtő gombra kattintva is támogathatja a rászorulókat.      

A december 31-ig befolyt összegekből új játékokat, édességeket, a Covid-19 elleni védekezéshez szükséges tisztálkodási eszközöket vásárolnak azoknak a családoknak, akiknek nem csak karácsonykor van szükségük támogatásra.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 737 245 megtekintés

Videó: 48 944 351 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7030520

Jelenleg az oldalon

71
Online

Interreg CE1013 REFREsh