Putyinról megoszlanak a vélemények. Van aki szereti, van aki gyűlöli. Az igazi arcát nem sokan ismerik, mivel a mainstream (fősodratú, vezető) médiumok csak a szeresd, ne szeresd oldalát mutatja. Ebben a cikkben a harmadik – igazi – arcát ismerheted meg.

A Szkeptikus Kerekasztal jóvoltából készült összeállítások tényszerűen taglalják az orosz politika lépéseinek hátterét. Sajnos ez a magyar politikai vezetésre is igaz. A politikai és gazdasági vezetésben a Soros Alapítvány által kitanított, kötelezően globalista nézeteket valló embereket találunk, mint a miniszterelnökünk Orbán Viktor (kattints a névre).

Hogy képben legyél, nézd meg a Putyinról készült összeállításokat:

1.    rész: A Putyin – kormány és a „fenntartható” politikája
2.    rész: Az orosz megfigyelő állam a digitális korban
3.    rész: Putyin a WHO és a vakcinák népszerűsítője

WEF Klaus Schwab

Hogy értse mindenki, ez hova vezet... Nagy vonalakban Klaus Schwab a Világgazdasági Fórum elnökének a gondolatai:
Mindenki boldog lesz az új világban, nem lesznek tulajdonok. Ezért a világ vezető vállalatait, kormányait be kell vonni az új világ kialakításába.

Propaganda


Ez csak a máz, mert mindenki biorobot lesz talán úgy, mint aki a szalagon dolgozik. Ledolgozza az életét, bérlakásban fog élni, a pénzügyi helyzete teljes kontroll alatt lesz, úgy, mint, hogy hol tartózkodik, de valószínű még az is mit mond, mit gondol. Ez a rendszer tökéletesen alkalmas lesz arra is, hogy ha nem csinálod azt amit mondanak, akkor büntetnek, netalán elveszik az életed.

Persze most sokan azt mondják, hogy ez hülyeség. Hát nem az!

Be akarják vezetni a készpénz eltörlését. Minden kiadásod, bevételed kontroll alatt lesz. Nem lesz fekete pénz a párnád alatt, nem is akarják, hogy gyűjtsd a pénzt, csakis az amit a rendszer szabályoz. Leépítik az oktatást, hogy ne legyenek gondolkodó, eszes emberek, mert azok gátat szolgáltatnak a rendszernek. Leépítik az egészségügyet, mert a beteg ember selejt és csak a kiadás van vele. Megemelik a nyugdíjkorhatárt, hogy ne kelljen ezt a felesleges embertömeget pénzelni.

Járványokat produkálnak, hogy lássák, hogy a nyájimmunitás, a birkaeffektus mennyire működik. Már megtették az első intézkedéseket, hogy a nem eléggé szigetelt lakások lebontásra kerüljenek, v. ha nem is majd felújítják, leszigetelik a bankok és lassan a globális pénzhatalomé lesz a lakásod, házad, és Te majd béreled. Sajnos az is benne van a pakliban, hogy ezt úgy fogják eladni, hogy jót tesznek Veled és leveszik a gondot a válladról… és Te örülni fogsz neki, mert tökéletesen meg fogják mosni az agyadat. Ne higgy el mindent, amit a televízióban hallasz, gondolkodj!

Van a világnak sok-sok országa, ahol nagy az ellenállás. Nem uniós tagok, bár biztos, hogy lassan oda is bepróbálkoznak majd a nagytőkések, ha globális rendszert akarnak létrehozni.

Nekünk magyaroknak nem szabadna ebben részt vennünk. Minden adottságunk meg van. Soha nem volt gyarmatunk mégis egy példaértékű virágzó Nagy-Magyarország voltunk Európa szívében. Nekünk egy valóban boldog világot kellene kialakítanunk. Sajnos nem a fidesz embereivel.

Politikus

 

Putyin és Orbán Viktor

 

A fidesz nyugaton kitanított emberei tökéletesen beálltak a sorba és hallhatjuk nap mint nap az „okosságot” a szájukból.

Az országot nem az ő munkájuk tartja életben, ők csak elvesznek.

Választások lesznek jövőre.

Gondolkodj el magadon, a gyerekeid sorsán, az utókor sorsán és akképpen cselekedjél!

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 974 723 megtekintés

Videó: 49 113 303 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7060488

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh