A devizahitelesek megsegítésére gyűjt aláírásokat a Jobbik Magyarországért Mozgalom Komlói Szervezete.

Összhangban a Jobbik országos kampányával, a párt komlói szervezete is csatlakozott a devizahitellel rendelkező családok megmentésére indult aláírás gyűjtési akcióhoz. A komlói szervezete szeptember 17-én, két helyszínen – a komlói piacon, illetve a Zengő áruház előtti téren – kérte ki a devizahitelesek megsegítéséről a polgárok véleményét.

Az aláírásgyűjtés célja, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a jövőben sem az embereknek, sem pedig az államnak nem szabad több terhet vállalniuk a helyzet megoldásában, a következményeket kizárólag a bankszektornak kell viselnie.

Tasnádi László, a Jobbik önkormányzati képviselője úgy látta, hogy a komlóiak nagy része átérzi a devizahitelesek problémáját, de voltak olyanok is, akik kellő empátia hiányában, vagy talán, mert nem érintettek az ügyben, elutasították a szolidaritásnak ezt a formáját.

Konyári Zsolt, a komlói szervezet elnöke sikeresnek ítélte meg a kampány városi nyitányát, mint elmondta, közel két-két és fél óra alatt több mint ötszázan írták alá a devizahitelesek megmentésére indított országos mozgalom kérdőíveit.

A kampány a következő héten is folytatódik. A Jobbik a város forgalmas pontjain, valamint a szervezet Kossuth L. utcai irodájában várja a törekvésükkel egyetértők aláírásait.

Forrás: komlo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 60 621 070 megtekintés

Videó: 35 933 207 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5714305

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh