Mint bizonyára a városlakók észlelték elkezdődött a helyi tömegközlekedés átvilágítása. A munkával megbízott fővárosi cégnek október végéig kell a hatástanulmányt átnyújtani a Pannon Volán Zrt. és Komló Város Önkormányzata számára, melynek tükrében kezdődhet meg a forgalom-átalakítása.

A forgalomszámlálást, továbbá az utazó közönség kikérdezését is magában foglaló eljárás nemcsak a buszmegállókban, illetve a járatokon zajlik, hanem a napokban a kérdezőbiztosok akár telefonon is megkeresik a lakosságot az utazási szokásaikkal kapcsolatban.

A többnyire helyi középiskolások köréből kikerült kérdezőbiztosok, a családok utazási szokásairól – egyebek mellett az otthonról való indulásról, a munkahelyekről történő visszautazás körülményeiről, napközbeni utazások útvonaláról, az utazók életkoráról – kérnek felvilágosítást.

A felmérést végző Pro Urbe Kft., valamint Komló Város Önkormányzata tisztelettel kéri a lakosság együttműködését a kérdezőbiztosok munkájában, melynek segítségével egy átlátható, de hatékony, a szolgáltatás eddigi színvonalát is figyelembe vevő menetrend kialakítására kerülhet sor.

Forrás: komlo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 48 700 632 megtekintés

Videó: 28 033 969 megtekintés

Látogatók

Összesen5163024

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh