Ma kezdődik a négy napos, könnyűzenei csemegéket kínáló rendezvény, amire a jegyek már decemberben (!) elkeltek. Időközben ugyan 300 jegy felszabadult, amit pillanatok alatt elkapkodtak az érdeklődők.

Jó, ha hamar észbe kap, aki idén lemaradt a koncertsorozatról. Már a Fishing utáni héten kezdik árulni a 2016-os jegyeket.

Egyedi Péter főszervező elmondta, nem kívánják bővíteni, elköltöztetni a rendezvényt, szeretnék megőrizni családias jellegét. Több embert ezentúl sem engednek be, mint amennyien komfortosan érzik magukat. Ez a helyszín adja meg a fesztivál varázsát, a környező táj és a tó szépsége egyedi hangulatot kölcsönöz az eseménynek. A 2008 óta élő rendezvény 6500 vendéget fogad. Zenei palettájuk minden korosztályt megszólítva egyre változatosabb, kiegészülve szabadidős programokkal: kispályás focibajnokság, barlangtúra, biciklitúra és vízi programok. Legnépszerűbbek természetesen a fröccs-és sörtúrák.

Idén először mobilstégre épített Viziszínpad napi két akusztikus mini koncerttel várja a közönséget. Csütörtökön a Ricsárdgír és a Konyha zenekarok játszanak. Pénteken Egyedi Péter és az Elefánt nevű formáció lép fel. Szombaton Barbi&Jancsó, valamint Maszkura és a Tücsökraj szórakoztatja a strandolókat.

A nagyszínpadokon nagy népszerűségnek örvendő Kispál és a Borz, Pál Utcai Fiúk, Quimby, Kiscsillag zenekarok mellett számtalan tehetséges együttes lép fel a négy nap alatt. Külföldi csapatok és gyerekműsorok is színesítik a palettát.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 709 655 megtekintés

Videó: 48 922 891 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7026438

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh