Október 29-én Pécsre látogatott Hossó Andrea közgazdász. A Civil Közösségek Házában tartott előadását nagy érdeklődés kísérte.

Az Összefogás Pécsért Egyesület invitálására tartott előadást Hossó Andrea nemzetközi közgazdász a népvándoroltatásról. Egy Angliában megjelent cikke adta az apropót a beszélgetésre.

A közgazdász rámutatott, a hatalmas migránsáradat nem egy spontán folyamat, itt szervezett utaztatásról van szó. A bevándorlásnak gazdasági eredetű közvetlen és közvetett okai vannak.

Közvetlen célokat szolgál a hihetetlenül olcsó munkaerő beáramlása Európába, aminek következtében az alkalmazotti réteg még kiszolgáltatottabbá válik.

Közvetett célja a bevándoroltatásnak pedig, hogy az etnikailag, kulturálisan, vallásilag idegen tömegek a nemzetállamok fellazulásához vezetnek. A multikulturalizmust nem véletlenül erőltetik fél évszázada térségünkben is. Az eredetileg Amerikából indult kulturális diktatúra célja, hogy ne legyenek nemzetállamok. Ha mindenfajta etnikum jelen van egy országban, úgy megszűnik a kohéziós erő, az ilyen államot könnyű irányítani. A különböző csoportokat ütköztetni lehet, ez is az irányító hatalom érdekeit szolgálja.

A magyar költségvetést jelentős mértékben megterheli a Magyarországra háruló migránsprobléma. Az európai államháztartások is óriási teher alatt nyögnek, kevésbé tudnak szociális szolgáltatásokat nyújtani. A társadalmi, gazdasági polarizálódás fokozódik.

Beremenden mi is láthattuk, hogy a beáramló emberek nagy része nem menekült, hanem gazdasági bevándorló. Hazánkban szó sincs idegengyűlöletről. Az európai lakosság 90 százaléka ugyanúgy ellenáll a multikulturalizmusnak, mint Magyarországon. A polgárok csupán saját etnikumukat, történelmi közösségüket szeretnék megóvni. A globális nagytőke gazdasági érdekeit próbálja ráerőltetni az államokra megfelelő filozófiai aláfestéssel.

Hossó Andrea nagyon örül a pécsi közösségi szerveződéseknek, ezt szeretné népszerűsíteni, országos méretűvé tenni. Mindenkinek tudatosítania kell, nem lehet másoktól várni a segítséget, csak saját nemzeti összefogásunk segítheti az ország érdekeit.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 806 403 megtekintés

Videó: 47 969 627 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887669

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh