Komló 2004 óta nem részesült ÖNHIKI- pályázati forrásból, idén viszont a korábban elnyert 115 milliós támogatás után most újabb 100 milliós támogatás érkezett a városba.

Idén már másodszor – a pályázat harmadik fordulójában – százmilliós támogatást nyert Komló az önhibájukon kívül hátrányos helyzetbe került önkormányzatoknak juttatható forrásból.

Októberben a város már egyszer 115 millió forintot nyert, amely országos szinten a második legnagyobb odaítélt összeg volt. Mindez Polics József komlói polgármester és parlamenti képviselő által benyújtott módosító javaslatnak köszönhető, amely által a város hét év után újra megszerezte erre a jogosultságot.

Komló vezetése természetesen nem hagyta kihasználatlanul az újabb lehetőséget, amint lehetőség kínálkozott rá, a harmadik forduló esetében is benyújtották pályázatukat, amin nyertek is 100 millió forintot.

Polics József polgármester elmondta, hogy ez a pénz bár jelentős segítség az önkormányzat számára, elsősorban – a törvényeknek megfelelően – a költségvetési hiány csökkentésére fogják felhasználni.

Forrás: komlo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 72 416 555 megtekintés

Videó: 45 480 205 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6388410

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh