A Komlói Állatvédő Egyesület ebben a hónapban megrendezi a Nyári örökbefogadó napot, ahol reményeik szerint gazdára találhat néhány védencük.

A Tesco parkolóban augusztus 13-án, szombaton várnak minden érdeklődőt, aki kutyát, cicát fogadna örökbe, vagy segítené az egyesületet adományával. 9.00 órától 13.00 óráig lesz lehetőség találkozni az önkéntesekkel és az állatokkal.

- A rendezvényen velük lesznek az örökbefogadható kutyák

-Gazdira váró cicák

-Jótékonysági vásárukban most is kincsekre lehet lelni

-Ha az időjárás kedvező lesz, készülnek arcfestéssel a szokásos csillámtetováláson kívül

-Állatismereti kvízt is ki lehet tölteni kicsinek-nagyoknak egyaránt

-Ezen kívül adomány (táp, póráz, nyakörv, kupak) leadására is lesz lehetőség, mint mindig.

Az örökbefogadó napon adomány leadásra van lehetőség. Sajnos teljesen kifogyott a konzervkészletük. Cica-és kutyakonzervre lenne szüksége az állatoknak. Bár a legjobb a nagy kutyás konzerv, hisz azt tudják adni macskáknak is. Akár egy konzerv is segítség! Sok kicsi sokra megy. Az egyesület mottója: Segíts, hogy segíthessünk. Minden apró adományt köszönettel fogadnak.

Augusztus 30-ig lehet nevezni az egyesület fotópályázatára, ahol kedvencünkkel közös képünket küldhetjük be. Nevezni és szavazni 2016. augusztus 1-30-ig lehet olyan fotóval, ahol a gazdi a kedvencével (kutya, cica, nyúl, teknős, ló, gyík stb.) szerepel. Az ország bármely részéről várják a nevezéseket.

Őszre jótékonysági koncertet szervez az egyesület: szeptember 9-én a Színház-és Hangversenyteremben csendülnek fel sokszínű dallamok Állatokra hangolódva címmel. A koncert bevétele természetesen az elárvult állatokat segíti.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 756 457 megtekintés

Videó: 48 954 902 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7032430

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh