Rendhagyó módon Komlón adták át a 2016-os Baranya Megyei Prima Díjakat és az Év Vállalkozója elismeréseket. A Demján Sándor nevével fémjelzett rendezvénynek először adott otthont a város.

A Baranya Megyei Prima Díj az egyik legrangosabb helyi elismerés, amelyet a tudományban, kultúrában, sportban kiemelkedően teljesítőknek ítélnek oda. A vele együtt kiosztott Év Vállalkozója díj pedig a megye fejlődéséért, az innovációért, a közösség erősítéséért tett komoly erőfeszítésekkel érdemelhető ki. Mindkét kategória kitüntetettjei pénteken este vehették át az elismeréseket azon a gálán, amelynek első ízben a megyeszékhelyen kívüli helyszín, a komlói színház adott otthont.

A házigazdai szerep legalább akkora elismerés Komlónak, mint maguk a díjak a győzteseknek” – nyilatkozta Polics József polgármester. „A komlói önkormányzat szemében 2010 óta a tevékeny, a bővülés, fejlődés útját folyamatosan kereső vállalkozók kiemelt szerepet töltenek be. Minden döntésünkkel, minden intézkedésünkkel az ő boldogulásukat szeretnénk előmozdítani, ezért nagy megtiszteltetés számunkra, hogy vendégül láthatjuk a legjobbakat.”

A díjakat a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megyei szervezete ítélte oda és a szervezet ügyvezető elnökeként az ország egyik legsikeresebb vállalkozója, Demján Sándor adta át. „Komlónak ez a rendezvény egy lehetőség, hogy bekerüljünk az országos vérkeringésbe és ránk irányuljon a figyelem. Erre pedig szükségünk van, hogy még több vállalkozást, még több alkotó, a közösségért tenni akaró és tudó embert tudjunk a városba csábítani, mert Komló további fejlődése nélkülük elképzelhetetlen.” – beszélt a célokról a polgármester.

Forrás: Komló Város Önkormányzata

 

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 089 836 megtekintés

Videó: 48 319 315 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6923433

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh