Ki ne szeretne jobb életminőséget? Ezért bizony tennünk is kell. Szerencsére egyre többen étkeznek és sportolnak az egészségtudatosság jegyében. Komlón egyre több mozgásforma rendszeres gyakorlására van lehetőség és számos egészséges életmódra felkészítő előadás várja azokat, akik úgy gondolják, ideje változtatni.

Ezúttal Stefán Yvette Dietetikus tart előadást az Egészségfejlesztési Irodában a Daganatos betegek táplálkozási lehetőségei címmel. Előadása a dietetika, táplálkozási tippek, tanácsok, lehetőségek témakörét tárgyalja. Február 7-én, kedden várják az érdeklődőket az Egészségfejlesztési Iroda Városház tér 18 szám alatt, az Árkádsor galéria helyiségében 16.00 órakor.

A rendezvényt az Új Nap Klub, a Rákbetegek Országos Szervezete Komlói tagszervezete hozta létre és támogatja. Szekeres Ernő a rákbetegek országos szervezetének elnöke elmondta, rendszeresen meghívnak neves előadókat akik színvonalas előadásukkal segítik a gyógyulás folyamatát. Széleskörű tájékoztatást tartanak az orvosokkal, védőnőkkel a szűrővizsgálatok fontosságáról, prevencióról valamint az egészséges életmódról a lakosság részére és a középiskolákban.

Az Egészségfejlesztési Iroda rendszeres gerinctornával, ingyenes dohányzás leszokást segítő programmal, elsősegélynyújtás oktatással, egészség-és sportnapokkal, orvosi tanácsokkal, előadásokkal és szűrésekkel várja mindazokat akik tisztában vannak vele hogy az egészségük hatalmas érték, látásmódunk megváltoztatásával sokat tehetünk érte.

Fotók: Új Nap Klub