Több mint negyven programra várják a közönséget a pécsi Sétatér Fesztiválon, amelyet június 8. és 18. között rendeznek meg a baranyai megyeszékhelyen.

A szervező Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleménye felidézte: a rendezvénysorozat csaknem húsz éve a régió borászatának, gasztronómiájának és kultúrájának találkozója.     

A Sétatér színpadon fellép június 16-án Tompos Kátya, másnap Geszti Péter, Pély Barna a B The First nevű formációjával június 14-én érkezik a pécsi székesegyház előtti térre, ahol június 13-án ad koncertet  a Hot Jazz Band - közölték.     

Mint hozzátették, a közönség szórakoztatásáról még az akusztikus színpad, valamint a Rózsakert és a Kioszk között felállított "KioXínpad" fellépői - köztük Szeder és Mörk, illetve a Holló Együttes tagjai - gondoskodnak majd.     

Az ingyenes fesztiválon mintegy harminc kitelepülő kínálja széles bor- és gasztrokínálatot felvonultató portékáit. A koncertek mellett papírszínház, kézműves foglalkozások, interaktív gyerekműsor és retro könyvvásár is várja az érdeklődőket. Utóbbira térve jelezték: az olvasók pécsi szerzőkkel - mások mellett Kiss Tibor Noéval, Havasréti Józseffel és Méhes Károllyal - találkozhatnak.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 956 689 megtekintés

Videó: 49 103 111 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7059315

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh