Viharos időt jósoltak a mérkőzés idejére, azonban Kökönyösben csak gólzápor volt szombaton az NB-III 25. fordulójában.

A Bányász utoljára hazai környezetben március 17-én nyert 1:0 arányban a Szekszárd ellen. A mérkőzés első 20 percében nem forogtak veszélyben a kapuk, azonban enyhe mezőnyfölényben játszott Horváth Lajos együttese. Majd a 23. percben felélénkültek a felek, Kalmár Bence beadására érkezik Mészáros, de a feje felett épp elszáll a labda. Az ellentámadásból Galgóczy Megszerzi a vezetést a Lelle 0:1. A 42. percben Takács beadása után Mészáros egalizálta az eredményt.

A szünet után aktívabb volt a házigazda, s a 48. percben tizenegyeshez jutottak Kalmárék, melyet az idősebbik fivér Bence értékesített 2:1. Majd az 52. percben Graszl Norbert egy védelmi hiba után egyenlít 2:2. a 64. percben ismét vezetéshez jutott Horváth Lajos csapata Kovács Patrik révén 3:2. A vezető gól után sem állt meg a Komló, s Nagy Gergely ziccerben átemelte a vendégek kapusát, Varga Balázst, a hosszú oldalon érkezett Kalmár Gergő 4:2. Majd egy perccel később a 80. percben a csereként beálló Nagy Gergely is betalált 5:2. A Balaton partiak sem adták fel, s a 87. percben Graszl szépített, 5:3.

Gólgazdag mérkőzés volt, két ellentétes félidővel..

Jegyzőkönyv:

Komlói BSK – Balatonlelle SE 5:3 (1:1)

Komló, 54 néző

Vezette: Szappanos

KBSK: Bostyán - Takács, Halasi, Korbuly, Nagy N. - Simon ( Nagy G. 60.p.), Kovács P (Kerekes 80.p.)., Kalmár G., Bárkányi, Kalmár B. (Horony 85.p.) – Mészáros. Edző: Kovács Lajos.

BSE: Varga- Kovács D, Kovács N Stocker, Tóth, Balogh Galgóczy Nagy Molnár Graszl, Kenéz. Edző: Keszei Ferenc

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 847 465 megtekintés

Videó: 49 025 846 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7044958

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh