A járványhelyzet miatti kényszerű szünet után a 4. fordulóval folytatódott a Villa Complov Kupa tízfordulós, regionális párbajtőrverseny sorozat.

Az eddigi résztvevők (a házigazda komlói Villa Complov SC, a pécsi PTE-PEAC és a kaposvári Parádriposzt VK) újabb egyesülettel bővültek: ezúttal a Szekszárdi KSE vívói is megtisztelték jelenlétükkel a versenyt, így a Dél-Dunántúl minden vívóklubja résztvevője immár a sorozatnak.

A férfiaknál komlói győzelem született: Gálffy Gyula szerezte meg az elsőséget a pécsi Rab Attila előtt. A 3. helyen szintén komlói, Szokol Balázs végzett.

A hölgyeknél Csontos-Kiss Zsuzsanna nyerte a komlói házi döntőt, Albertné Zsibrik Anikó előtt, a képzeletbeli dobogó alsó fokára pedig a szekszárdi Fejes Fanni állhatott.

Olimpici Bükön

Az Olimpici GP 4. fordulóját rendezték Bükön, két komlói résztvevővel.

Fábián Fanni az újonc (U14) és a serdülő (U15) viadalon is megmérette magát. Saját korosztályában a 62. helyen végzett, 64 indulóból, míg a nagyobbak közt a 60. helyen, szintén 64 fő közül.

Végh Marcell (a képen balra) a serdülő fiúk 75 fős mezőnyében szerezte meg az 50. helyet.

Veteránok Gödöllőn

Veterán válogatóversenyt rendeztek az új gödöllői vívócsarnokban, ahol a Villa Complov SC két párbajtőrözője is részt vett.

Sajnos, nem termett sok babér ezúttal a komlóiak számára. Csontos Gergely a (képen szemben) a 11., Kovács János 12. helyen végzett a 40+ korosztály 12 fős mezőnyében.

Forrás: Villa Complov SC

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 696 647 megtekintés

Videó: 48 907 738 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7023786

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh