Ősszel meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtott a DKKC. Először a Mágocs csapatától szenvedett vereséget az idénynyitón (23:21) , majd Szigetváron tíz góllal nyertek Baráth Gyula tanítványai(27:17). Ezt követően a PTE PEAC látogatott Kökönyösbe, s ezen a találkozón ismét bezsebelhette a két pontot a DÖKE KKC (34:30). Majd zsinórban három vereség, sorrendben: Hosszúhetény (38:28), Harkány (35:21), PTE Medikus(23:17). Majd következett az idény utolsó hazai szereplése, a vendég a Bácska SZSE csapata volt, melyen átgázoltak a komlói fiúk (38:28). Az utolsó fordulóban Somogyba látogattak Kovács Jánosék, ahol igencsak hideg csarnok és igazi férfias küzdelem részesei lehettek, de végül kétgólos komlói siker született (Kutas NKC – DÖKE KKC 25:27).

A fiúknak legjobban a Mágocs ellenni vereség fájt a legjobban, de ekkor még nem tudták, hogy a bajnokság meglepetés csapatával léptek parkettre (évekig sereghajtó volt a MKSK)

Rendeki Péter csapatkapitány így látja az őszi idényt:

„Tavasszal alakult csapatunk elsődleges célja az őszi szezonban egymás megismerése illetve a taktikai elemek elsajátítsa volt! Ezen felül szerettünk volna minél jobban játszani és a lehető legjobb eredményt elérni, de egyelőre eredménykényszer nélkül! A lejátszott 8 meccs (4 győzelem, 4 vereség) alapján elmondhatom, hogy a kitűzött célokat teljesítettük és bár maradt hiányérzet 1-2 meccs miatt, összességében jól teljesítettünk! A megszerzett 8 ponttal jelenleg 6. helyen állunk, (csak a gólkülönbségünk rosszabb az 5. helyezettnél) a 3. helytől is csak 1 ponttal vagyunk elmaradva!”

Házi gólkirály Horváth Dániel lett (aki vezeti is a góllövő listát) 76 góllal, őt követi Kovács János 39 góllal, s a csapaton belüli rangsorban harmadik helyen végzett Leipold Csapa 26 találattal.

Így várják a tavaszt a csapatok:

1. Harkány 14 pont

2. Hosszúhetény 12p

3. Mágocs 9p +13

4. Szigetvár II 9p. -17

5. PTKE Medikus 8p +6

6. DÖKE – KOMLÓ 8p. -6

7. Kutas NKC 6p -20

8. Bácska SZSE 4p

9. PTE-PEAC 2p

Friss információk a csapatról, friss hírek: Kattintson ide...

Forrás: Miki