Két mérkőzésen van túl tavasszal a DÖKE Komlói KC NB III férfi kézilabda csapata. Mindkét mérkőzést meg is nyerték Baráth Gyula fiai (Mágocs – DKKC 24:27, DKKC – Szigetvár II 21:20) így jelenleg harmadik helyen állnak a bajnokságban. Vasárnap pedig szomszédvári rangadó vár a bajnokság újoncára, a PTE PEAC otthonában lépnek pályára.

Ez alkalomból Hidasi Bálintot a csapat irányítóját kérdeztük.

- Mit vársz a csapattól ezen a tavaszon?

- Azt, hogy mindenki hozza ki magából a maximumot és együtt, csapatként küzdve, a lehető legjobb eredményt elérve zárhassuk első szezonunkat. Ezen kívül, hogy büszkén gondolhassunk vissza majd erre az évre, valamint kiváló edzőnk is büszke lehessen és elégedett!

- Mit jelent neked a Komlón kézilabdázni?

- Mindent! Itt kezdtem el a játékot jelenlegi edzőnk, Gyuszi bácsi kezei alatt és fokozatosan lépdeltem előre azon a bizonyos úton. Nagyszerű edzőim (Baráth Gyula, Kollai Tomi, Papec) segítségével sok mindent tanultam és elérhettem komoly sikereket, valamint óriási élményeket szereztem. Nem beszélve arról, mennyi mindenre megtanított az élettel kapcsolatban az eddigi 15 év kézilabda. Sajnos a nagy álom, a „nagy csapat” nem jöhetett össze, ennek adottsági és igazolási problémái voltak. Utóbbi alatt a két éves mecseknádasdi kitérőmet értem, ami, így utólag nem bizonyult több szempontból sem jó döntésnek, de azért ott is sokat tanultam. Onnan visszatérve úgy volt, hogy be is fejezem. Éppen ezért nagyon boldog vagyok, hogy ez a csapat megalakult és továbbra is komolyan, versenyszerűen folytathatom a játékot.

- Nevelőedződ kezei alá jöttél vissza Komlóra, mit jelent neked ez?

- Nagy boldogsággal tölt el, hiszen kivételesen nagy szakmai tudással rendelkező edzőnk van, akivel nagyon jó, mondhatom, hogy barátságban is vagyok. Mindemellett őszintén mondom, nehéz lenne találni Gyuszi bácsihoz fogható, hatalmas szívű, önzetlen és odaadó embert és edzőt is egyben. Ráadásul megértő és végtelenül türelmes is, ami a mi csapatunk esetében nagyon nem rossz tulajdonság. Emellett azt gondolom, hogy nagy nyugalommal is tölt el minket az ő jelenléte és irányítása, nagyban neki köszönhető, hogy ez a csapat jelenleg ott tart, ahol, hiszen ő kovácsolt össze bennünket és vezet a győzelmekhez! Nagyon jó hangulat is van az edzéseken, ami neki is köszönhető szintén, és ez fontos, hiszen örömmel járunk edzeni. A kemény munka mellett azért kikapcsolódást is jelent nekünk.

- Mit játszunk vasárnap?

- NYERÜNK!!! Amennyiben újra csapatként küzdünk a pályán és megfogadjuk az edzőnk utasításait, fejben rendezzük a dolgokat, akkor nem lehet akadály a PEAC!

Névjegy:

Név: Hidasi Bálint

Születési hely, év nap: Komló, 1991.01.23.

Mezszám: 5

Testsúly: 87 kg

Magasság: 183 cm

Példakép (kedvenc játékos): példaképem nem híres sportoló. A kedvenc játékosom Császár Gábor és Ivano Balic, de bírtam a Gál Gyuszit meg az Urios Fonsecát is!

Következik: PTE PEAC – DÖKE Komlói KC, 2013. március 24. 14 óra, Pécs, Ifjúság u.

Foto: Petre Gábor

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 731 597 megtekintés

Videó: 48 938 871 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7029603

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh