Otthonában fogadta a Komló hétvégén a SZEOL-t. A csapat felkészült a rutinos, jó taktikai futballt játszó ellenfél fogadására.

Varga Balázs a Komlói Bányász edzője a rivális több mérkőzését is látta, erős, hirtelen támadó és nagyon jól védekező együttesnek írta le a fiúkat.

A bányász eddig kitűnően szerepelt, ez a mérkőzés azonban a hazai pálya ellenére sem volt az előzőek folytatása. Az első félidő a várakozások ellenére elég laposra sikeredett. A szegediek valamivel jobban játszottak, mégis a komló szerezte meg a vezetést a 17. percben.

A folytatásban a vendégek több szépen felépített helyzetet is kihagytak. A második félidő elején azonban sikerült egyenlíteniük. A bányász erre reagálva újabb támadásba kezdett, hamarosan ismét visszavette a vezetést Bata góljával.

A döntetlent végül a SZEOL szabadrúgásból lőtt góllal állította be. A hazaiak még az utolsó tíz percben megnyerhették volna a csatát, főleg hogy a szegediek emberhátrányban futballoztak. A lehetőséget azonban elszalasztották.

A mérkőzésre jellemző volt pár furcsa, viccesnek mondható bírói döntés, mely sok embernek mosolyt csalt az arcára. Ezeken a két csapat szurkolótábora már egyetértésben mosolygott.

Végeredményben a SZEOL jobb játékot produkált, így akár meg is nyerhették volna a találkozót.

Komlói Bányász-SZEOL 2-2 (1-0)

Labdarúgó NB.III.

Komló: Herbert – Vágner, Nagy N. (Hambuch, 71.), Károly, Preininger – Korbuly, Szabó B. – Mészáros (Kovács Péter, 77.), Márkvárt P., Horváth P. – Bata (Halasi, 93.). Vezetőedző: Varga Balázs.

SZEOL: Leindler – Grünwald, Gajág, Kormányos, Rácz – Beretka (Forró, 93.), Buzási, Puskás, Kéri (Fülöp, 46.) – Makszimovics (Végh, 62.), Ondrejó. Vezetőedző: Tóth Ákos.

Gólok: Horváth P. (17.), Bata (77.), ill. Makszimovics (55.), Buzási (81.).

Kiállítva: Gajág (91.)

Fotók: Pöfike Sport

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 067 238 megtekintés

Videó: 48 292 291 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6920007

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh