Házi verseny, valamint Tatán és Nagykanizsán rendezett megmérettetések vártak a közelmúltban a Villacomplov Sportklub ifjú sportolóira. A házi verseny legjobbjai Sulyok Bálint, Szabó Benedek és Vicze Sára lettek.

A hétvégén két fegyvernemben, két korosztályban, két városban léptek pástra a komlói vívók. A Tatán rendezett kadét (U17) párbajtőr válogatóversenyen 82 induló közül lett 66. Sulyok Bálint, míg a kardozók közül Wilson-Tillinger Liam az 52. helyet szerezte meg az újonc (U14) korosztály országos bajnokságán, 58 induló közül, Nagykanizsán.

Véget értek 2017-2018-as házi versenyek a Komlói Vívás házatáján. A kardozóknál rajt-cél győzelmet aratott Vicze Sára, mind az öt fordulót megnyerve lett éves szinten is a legjobb. A második helyen Major Milán, a harmadikon Wilson-Tillinger Liam végzett.

A kezdő párbajtőrözőknél Szabó Benedek nyerte az öt alkalomból álló sorozatot, az utolsó fordulót megnyerő Végh Marcell és Rózsa Richárd előtt. Utóbbi kettő között szétvívás döntött a második helyről, mivel holtverseny alakult ki köztük. A haladó párbajtőrözőknél olyan szoros volt a küzdelem az élmezőnyben, hogy az utolsó, kilencedik forduló utolsó asszója döntött az összesített első helyről. Ezt Sulyok Bálint nyerte Gálffy Gyulával szemben, így az egész évet tekintve is ez lett a sorrend kettőjük között. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Szokol Balázs állhatott.

Forrás, fotók: Komlói vívás

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 066 744 megtekintés

Videó: 48 291 349 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6919913

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh