2011. június 15-én, szerdán a Komlói Bányász SK, a DÖKE, és a Karbon Kör Egyesület közös szervezésében rendezik az I. Komlói Sportbörzét a KBSK sporttelepén. Reggel 8 órakor nyitja kapuit a sportpálya, ahol egészen kora délutánig lesz lehetőségük az érdeklődő sportrajongóknak élvezni a programokat. Az eseményen a komlói sportegyesületek szakosztályai és sportcsapatai mutathatják meg magukat. Minden sportág a maga kis állomásán ismertetheti sportágának szabályait és körülményeit, a látogatók számára elérhető közelségbe hozza a sporteszközöket és azok helyes használatát. A még izgalmasabb elfoglaltság érdekében minden sportág rendez egy kis mini versenyt az éppen ott kíváncsiskodóknak, ahol saját bőrükön tapasztalhatják meg a sportágak alkalmassági feltételeit.

A sportbörzén a DÖKE és a KBSK majdnem összes szakosztálya megjelenik és természetesen további sportegyesületek sportágai. Többek között a következő mozgásformák kipróbálására lesz lehetőség: fitness walking, kangoo jumps, versenyaerobik, asztalitenisz, labdarúgás, amerikai futball, kosárlabda, sakk, duatlon, triatlon, aquatlon, nordic walking, úszás, kézilabda, darts és persze még több sport, sport és sport!

A gyerekek számára is érdemes ellátogatni a kökönyösi pályára, hisz légvárak és pedálos gokart is várja a kedves vendégeket és lurkóikat. A rendezvényen egészségügyi bemutatók és szaktanácsadások előadásával készülnek a komlói védőnők, valamint a Komlói Sportolók Véradása néven véradást szervez a Komlói Vöröskereszt is.

Ez a nap nem csak a sportról hanem az egyenlőségről is szól majd, hiszen a hátrányos helyzetű és fogyatékos résztvevők számára mentorációt, utaztatást és egyéb segítséget biztosítanak a szervezők.

Időpont: 2011. június 15., szerda

Helyszín: KBSK Sporttelep

Várunk minden kedves érdeklődőt!