Angela Merkel egyre csak mondogatja a "több Európát!" szlogenjét, miközben nem méltóztatik észrevenni, hogy az európai népeknek már így is túl sok volt "Európából". Ha valamit, akkor ezt sikeresen elintézték. Csakhogy a kritikusok véleményeivel ellentétben ez nem egy ügyetlen kampány-tanácsadók által kitalált szlogen, hanem Merkel fenyegetve érzi magát. A napokban mint saját ötletet tálalta, hogy a júniusi EU-csúcson ki kell dolgozni az európai politikai unió létrehozására egy tervet. Merkel szerint ehhez közös pénzügypolitikának kell társulnia. Meg közös betétbiztosításnak.

Ez így összességében már kísérteties hasonlóságot mutat a nemrég elhangzott Soros-ultimátummal. A pénzügyi terrorista ugyanis azzal fenyegeti az európai vezető politikusokat, hogy ha nem hozzák létre még idén az Európai Egyesült Államokat, akkor bizony be fogja dönteni az eurozónát, és mindennek vége. A mai, defektes rendszerben a pénz mozgat majdnem mindent - Soros Györgynek pedig sok pénze van, így az EU-vezetők komolyan veszik az ilyen "véleménymondásokat". Arról nem is beszélve, hogy az ő szemszögükből ez tényleg a véget jelentené. Odalennének a kínkeservesen, sikkasztásos vagyonokból összekapart betéteik, az állampapírjaik, a "fülesek" alapján megfelelő pillanatban meghozott jó döntések, befektetések, amik azonnal 30-40%-ot veszítenének az értékükből, ha Soros György esetleg egy valutából a kelleténél két-három nullával többet vásárol (vagy ad el).

Soros György a saját vagyonuknál fogva zsarolja az Európai Unió gazdasági vezetőit és politikusait. Ahogy az idő telik, egyre pofátlanabbul.

A spekuláns saját vagyonának egy tekintélyes részét tárolja euróban, az euró pedig jókora eladási hullámot élne meg, ha Soros esetleg úgy dönt, hogy egyben eladja az egészet, és véletlenül még el is ejt egy-két mondatot, hogy szerinte nem biztonságos a vagyonokat euróban tárolni. Merkel ezt nagyon jól tudja, ezért az alábbiak több hónapnyi gondolkozás után végül csak kicsúsztak a száján.

"Lépésről lépésre jogosítványokat adunk át Európának, és Európa ellenőrzési jogot is kap felettünk. Nem állhatunk meg azért, mert az egyik vagy másik nem akar velünk haladni"

Merkel mondata hosszas vergődés eredménye. Tisztában van vele, hogy az ilyen kijelentések csak lerombolják a szavazóbázisát. Soros ármánykodása viszont a vagyonát rombolná le, így végül meghozta a döntést. Marad a vagyon, oda a politikai karrier.

És ne legyenek illúzióink. Ami ma Európában zajlik, annak köze nincs semmi olyanhoz, ami lényegénél fogva európai lenne. Merkel legnagyobb bűne nem az anyagias gondolkodásmód, vagy a jelen politikájában a cionista érdek maximális kiszolgálása, hanem hogy a hosszas vergődése alatt mindent megtett annak érdekében, hogy az európai népek a továbbiakban hosszú ideig ne akarjanak semmi olyat, ami valóban európai lenne. Merkel és a hozzá hasonlók az Európai Unió és az Európa fogalmakat sikeresen, a felismerhetetlenségig elkenték és összemosták - holott az Európai Unió gépezetét mozgató hatalmi elitnek köze nincs Európához.

Forrás: jovonk.info

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 70 513 623 megtekintés

Videó: 43 783 571 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6220794

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh