Komló város májusi testületi ülésén a Pannon Volán Zrt. előterjesztését elutasították. Az előterjesztésben 30%-os tarifa áremelést és a menetközlekedés kilométereinek többezres csökkentését fogalmazták meg.

Úgy tudjuk, a június 23-i testületi ülésre szinte szóról-szóra ugyanezt az előterjesztést nyújtja be a cég a városatyáknak. Előre láthatóan a politikusok ugyanúgy, mint egy hónappal ezelőtt, el fogják utasítani.

A Pannon Volán Zrt. és a Komló Város Önkormányzata között lévő közszolgáltatási szerződés 13. pontjában kimondja, hogy a szolgáltatást pl. teljesen fel is mondhatja a Volán az önkormányzattal, de mindaddig szolgáltatni köteles, amíg a hivatal új szerződést nem köt egy új szolgáltatóval.

Ezért megnyugtatásképpen elmondhatjuk annak a kedves levélírónak, aki azt kérdezte tőlünk, hogy vegyen-e bérletet novemberben, hogy nyugodtan vásárolja meg a bérletét, mert ezzel is erősíti a volán bevételét.

Komló Város Önkormányzata álláspontjából az tűnik ki, hogy nem engedi a Volánnál kialakult anyagi nehézségeket a város lakóira áthárítani. Azt sem szeretné, hogy más cég vegye át a Volán feladatát; a megoldást nekik kell kitalálni és végrehajtani, bár biztos, hogy nagyon sok érdek fog közben sérülni.

A Pannon Volán Rt. álláspontját itt lehet elolvasni: Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 64 371 735 megtekintés

Videó: 38 596 752 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5898898

Jelenleg az oldalon

1
Online

Interreg CE1013 REFREsh