Soros György nevéhez köthető szervezetek levelezéseit hozta nyilvánosságra egy amerikai hackercsoport, a demokrácia és emberi jogok védelmére hivatkozva. A milliárdos által támogatott civil szervezetek aktívan munkálkodnak az európai választások kimenetelének befolyásolásán, és Európa színesbőrű bevándorlókkal történő újranépesítésén.

Egy amerikai hackercsoport több mint 2500 fájlt hozott nyilvánosságra a DC Leaks weboldalán, melyek Soros György nevéhez köthető civil szervezetek levelezéseit tartalmazzák, és csak arra várnak, hogy az emberek hiteles tájékoztatásában érdekelt sajtó feldolgozza őket. A szombaton nyilvánosságra hozott adatbázis számos, Soros György által finanszírozott civil szervezet belső használatú dokumentumait is tartalmazza, de elsősorban a Nyílt Társadalom Alapítványét, aminek működése ezáltal valóban átláthatóvá válhat.

Vezető politikusok és a sajtó mind gyakrabban vádolják Soros Györgyöt azzal, hogy civil szervezeteken, és kerülő-úton támogatott sajtóorgánumokon keresztül a demokratikus választások manipulálását folytatja, emellett szándékosan a rend megbontására törekszik, hogy az így előidézett piaci bizonytalanságból anyagi haszonra tegyen szert. A most feldolgozásra váró, földrajzi területenként csoportosított dokumentumok közt külön kategóriát képeznek az amerikai elnöki hivatallal kapcsolatba hozható levelezések, melyek Soros György szervezeteihez köthető terveket, stratégiákat, valamint európai országgyűlési választásokkal, és az Európába irányuló bevándorlással kapcsolatos jelentéseket is tartalmaznak.

A DC Leaks-t saját bevallásuk szerint amerikai hackerek működtetik, akik elkötelezettek a szólásszabadság, az emberi jogok és a demokrácia védelme iránt.

Korábban az elmúlt hét folyamán a WikiLeaks hozott nyilvánosságra olyan dokumentumokat, melyekből kiderült, hogy Soros György nem csak anyagi támogatásban részesítette Hillary Clintont, de egyértelmű utasításokkal is ellátta azzal kapcsolatban, hogyan kezelje az Albániában kezdődő zavargásokat. A milliárdos és az amerikai politikus egyaránt úgy gondolta, hogy nekik joguk van beavatkozni egy idegen országban és ott “kezelni a kialakult helyzetet”.

Forrás: hidfo.ru / dcleaks.com Kattintson ide... Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 808 944 megtekintés

Videó: 47 973 003 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887937

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh