Változó neveken, de korábban hat alkalommal került sor szabadidős vívóversenyre Komlón, amely az idei évtől Komló Kupa néven kerül megrendezésre.

A VII. Komló Kupa jóval kevesebb indulót hozott mint azt az elmúlt években megszokhattuk, de a verseny hangulata nem maradt el a korábbiaktól.

A férfi párbajtőr versenyszámban 24 fő mérte össze tudását. A Villa Complov SC indulói közül Gálffy Gyula a 10., Kovács János a 12., Szokol Balázs a 13., Kovács Gergő a 24. helyen végzett.

A nőknél 13 fő jelentkezett a versenyre. A komlóiak közül Fábián Fanni 8., Albertné Zsibrik Anikó 9., Csontos-Kiss Zsuzsanna 10., Csonka Johanna 11. lett.

Mindkét nemben új győztest avattak: a férfiaknál Szalay Károly (Veszprémi ESC), a nőknél Szakmáry Janka (Veresegyházi VSK) egyaránt először vehettek át aranyérmet a komlói viadalon.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a szervezők díjazták a győztesek mestereit is: a férfiaknál a győztest már négy évtizede edző Imreh László vehette át az elismerést, míg a nőknél a győztes edzője, egyben édesapja, Szakmáry Sándor.

Érdekesség, hogy mindkét győztes edzője ugyancsak a nyolc közé jutott vívóként a versenyen. A legeredményesebb egyesületnek járó kupát két ezüst- és egy bronzéremmel a PTE-PEAC vehette át.

Ahogy megszokhattuk, a helyezettek különdíjakban is részesültek az Allez Fencing Hungary Kft., a sikondai Ambient Hotel & Aromaspa, a Liliána Ékszerbolt és Schneider Angéla festő jóvoltából.

Forrás: Villa Complov SC

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 810 795 megtekintés

Videó: 47 975 763 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6888158

Jelenleg az oldalon

1
Online

Interreg CE1013 REFREsh