A harmadik fordulóját rendezték a legifjabb párbajtőrözők hivatalos versenysorozatának, az Olimpici Grand Prix-nek Budapesten, a Vasas sportcsarnokában, február 3-5-ig.

A 82 fős gyermek (U13) leány mezőnyben lépett pástra a Villa Complov SC színeiben Csonka Johanna (a képen háttal), ahol a magyarokon kívül román és ukrán vívók is indultak. Johanna, aki tavaly februárban kezdett vívni, és ez volt a második ranglista versenye, a csoportkörben hat asszójából négyet megnyert, majd a 64-es táblán nagy csatában, egy találattal jobbnak bizonyult a rendező Vasas SC-t képviselő ellenfelénél. A 32 között aztán alulmaradt MTK-s riválisával szemben, így végül a 27. helyen végzett.

A serdülőknél (U15) ketten képviselték a komlói klubot. A fiúknál Kovács Gergő pár találattal maradt le a továbbjutásról a csoportkör után, és a 67. helyen végzett a 83 induló közül. A lányoknál Fábián Fanni 92 vívó közül lett a 86.

Első alkalommal vettek részt a Villa Complov SC vívói a február 11-12-én, hagyományosan Debrecenben megrendezett Békessy Béla Emlékverseny szabadidős párbajtőr viadalon.

A férfiak 62 fős mezőnyében Mahler Balázs nem szerzett a csoportkörben győzelmet, majd a táblán alulmaradt pécsi vetélytársával szemben, így az 56. helyen végzett. A nőknél Csontos-Kiss Zsuzsanna hatból két asszóját nyerte a csoportkörben, majd a táblán (a később a dobogóig menetelő) ludovikás ellenfele bizonyult nála jobbnak, ami végül a 28. helyet jelentette számára a 35 fős mezőnyben.

A két komlói induló másnap a csapatversenyen is részt vett, a pécsi PTE-PEAC vívóival alkotott vegyes csapatok tagjaként.

Forrás: Villa Complov SC

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 809 014 megtekintés

Videó: 47 973 141 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887947

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh