Az ünnepek után életben szeretné tartani a segítő aktivitást a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett bohócdoktor csapat.

A rászorulók által rendszeresen kiürített - üresen kongó - szeretetládákba január első felében a piros orros bohócdoktorok naponta tucatnyi apró élelmiszer csomagokat visznek, összesen több, mint 100 éhezőt segítve.

Nem csak adnak, felajánlásra is buzdítanak a piros orrú bohócdoktorok

Az év nagy részében a Centerke Adományozó Központban várják a ruha, tartós élelmiszer, játék felajánlásokat az alapítványi önkéntesek, de a Szeged, Tisza Lajos Krt 12. szám alatti adományozó hely januárban zárva van. Viszont a szeretetládák feltöltésében bárki, akár egy szelet kenyérrel, egy csokival, vagy egy konzervvel is segíteni tud. Legyünk közösen részesei a jótetteknek. A legapróbb felajánlás is nagy segítség.

Önkéntes segítőket hív Rácz Anett alapítványi vezető: a bohócdoktor segítő önkéntességhez a Mátrix Közhasznú Alapítványnál (játékos bohócdoktor foglalkozásokra, meseterápiára, zenés játékra, jótékonysági tevékenységekre) 2022-ben is lehetőség lesz bekapcsolódni. Az érdeklődők a www.bohocdoktor.com oldalon elérhető jelentkezési felületen tudják felvenni a kapcsolatot az alapítvánnyal.

Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 899 061 megtekintés

Videó: 49 071 013 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7055350

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh