Péntektől újra lehet utazni a Balatonnál és a Bakonyban azokkal a napijegyekkel, amelyek nemcsak vonaton, hanem buszon is érvényesek - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták, hogy a MÁV-Start az utóbbi években több, a belföldi turizmust ösztönző napijegyet vezetett be a legnépszerűbb területeken.  

A tavalyi értékesítési időszakban több mint 30 ezren utaztak a napijegyekkel.  

Kiemelték, hogy a Balaton24 és a Balaton72 korlátlan számú utazásra jogosít a Balaton körül. Ezek a konstrukciók kedvező ajánlatot nyújtanak a már a Balatonnál tartózkodóknak a tó partján elérhető turisztikai látványosságok felkeresésére is. Tavaly több mint 29 ezret váltottak a termékcsalád tagjaiból.  

Idén a Balaton24 Duo és a Balaton72 Duo már nem elérhető - közölték. A megújult Balaton24 és Balaton72 azonban érvényes a Volánbusznak a tó keleti partján közlekedő járataira is. Így a termékekkel körbe lehet utazni a Balatont, valamint el lehet jutni turisztikailag népszerű, vasúttal ki nem szolgált településekre is, például Tihanyba.  

A Balaton24 és a Balaton72 április 15-étől november 1-jéig minden napra megváltható.  

A MÁV Zrt. arról is írt, hogy a tavaly bevezetett Bakony napijegy az egyik legszebb viszonylaton, a Cuha völgyében futó Veszprém-Győr vasútvonalon és a Volánbusz néhány környékbeli járatán korlátlan utazási lehetőséget biztosít az érvényesség napján. Múlt évben 1300 ilyen terméket értékesítettek.  

A Bakony napijegy április 15-étől június 18-áig és augusztus 29-étől október 31-éig csak szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerinti napokra váltható meg, június 19-étől augusztus 28-áig azonban minden napra megvásárolható - olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 72 395 534 megtekintés

Videó: 45 464 624 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6385499

Jelenleg az oldalon

11
Online

Interreg CE1013 REFREsh