Gyors indulás gólokkal kezdtek a komlóiak, s elsősorban Ujvárynak köszönhetően 5:0 volt öt perc elteltével. A vendégek kapusa Sármon egy kifutáskor a hatodik percben ütközött Dömössel, jutalma egy piros lap lett. Ezek után kezdett kapaszkodni az Ajka de 2-3 gólnál jobban nem tudták megközelíteni Papp László fiait. A második félidő elején még tartotta magát Cziráki Zsolt együttese, azonban Dömösék szép lassan kettétörték az edzett ajkai kristályt. A mérkőzés végén Paic is pályára lépett, hosszú sérülése után s egy szép gólt is lőtt. A szezon utolsó meccsén családias volt a hangulat a lelátón, a lefújás után következhetett a mezosztás, melynél nem volt nagy tülekedés, ugyanis ismét meg dőlt a negatív néző csúcs: 200 néző volt kíváncsi a Bányászra.

Jegyzőkönyv:

KBSK Tom-Trans – KK-Ajka-Le Belier 35:29 (18:15)

Játékvezetők: Horváth László, Kosztend Szabolcs.

KBSK: Mészáros-Ujváry10, Dömös6, Kilvinger4, Nagy4, Vojkovics4, Péter Szabó2/2. Cserék: dr. Balló(k), Liptai2, Szappanos, Oszlár2, Gász, Paic1. Edző: Papp László

Ajka: Sarmon-, Pavelka3, Struhár2, Konkoly2, Erőss2, Kovács Zs11/1, Bajnóczi7/1, Cserék: Kovács S(k), Huszti1, Mékli1, Meiczinger, Pék, Bukovics. Edző: Cziráki Zsolt.

Hétméteresek: 2/2, illetve: 3/2.

Junior eredmény: 44:21 (19:9), Legjobb komlói dobók: Hidasi9, Bősz6, Dénes6, Gyenizse5.

Forrás: Miki