1948-ban hét „tudó” - most táltosoknak, sámánoknak mondanánk – találkozott, hogy előrevetítsék Magyarország sorsát, főleg az akkori siralmas és kilátástalan jövőt szerették volna tudni.

A jóslat a mai napig világos és szinte nyomon követhető benne az elmúlt 60 év történelme. Nagyon hátborzongató az ott jósolt jövőnk…

Számos történész, amatőr kutató próbálja az elkövetkező éveket kihámozni a sorokból, de arra senki sem adott egyértelmű választ, hogy mit jelent a jövő… pl.:Bevezetik a hét tevét…

A jóslat teljes szövegét itt olvashatod :

Kattintson ide...

Hogyan használd a jóslatot: vedd a jóslat dátumát, amit 1947-48-ra datálnak és add hozzá a jóslatban pl. MÉG ÖTVEN-HATVAN! az azt jelenti, hogy kb. 1997-2010 közötti időszakot jósolja meg…A szűkszavú Tárnokmestert tuszkolják az élre. (ez szinte biztos, hogy Medgyessy Péter, mert a tárnok mester, az talán a pénzügyminiszter megfelelője és ne feledjük, hogy 1986-87-ben Medgyessy pénzügyminiszter volt) A dátum is stimmel, mivel 2002-2004-ig volt miniszterelnök.

A jóslatban szinte biztos, hogy Orbán Viktor a kiskanász, a paprikajancsi pedig Gyurcsány Ferenc.

Ha érdekel olvass utána a neten – számtalan elemzést és próbálkozást fogsz találni - és olvasd a fenti linken a jóslatot. Nem biztos, hogy örülni fogsz annak ami elé nézünk.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 65 606 680 megtekintés

Videó: 39 538 994 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5959583

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh