Komlói Városháza téren megemlékezés a Kommunizmus áldozataira. Beszédet mond: Novák Előd Országgyűlési képviselő a Jobbik országos alelnöke Barkó Béla a Jobbik Baranya megyei elnöke. A megemlékezésen részt vesz az Új Magyar Gárda. Minden megemlékezőt szeretettel várunk!

Jobbik Komlói Szervezete

Pécs - Megemlékezés a kommunizmus áldozataira Novák Előddel és Gyimesi Gáborral

Előadók: Novák Előd országgyűlési képviselő, Gyimesi Gábor önkormányzati képviselő

Téma: Megemlékezés a kommunizmus áldozataira

Rendezvény helye: 56-os kopjafa (Pécs, Aradi vértanúk útja)

Rendezvény időpontja: 2012-02-25 18:00

Fáklyás felvonulás a kommunizmus áldozatainak emlékére.

Február 25-én, szombaton 19 órai kezdettel rendezzük meg a kommunizmus áldozatainak emlékére a - most már hagyománynak tekinthető – fáklyás felvonulásunkat.

Az idén is, mint 1 és 2 évvel ezelőtt, a Duna parton lévő Millenniumi emlékműtől indulunk, végigvonulunk a Szabadság utcán, majd a Dózsa Gy. utcáról átmegyünk a Hősök emlékműhöz, ahol Novák Előd országgyűlési képviselő fog beszédet mondani.

Gyülekező 18:45-től, indulás 19:00-kor, lehetőség szerint fáklyát, gyertyát mindenki hozzon magával.

Minden érintettet és érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Jobbik Mohácsi Szervezete

Huszonöt órás Wass Albert felolvasó estet tartanak február 24-én, péntek este hat órától az egész Kárpát-medencében, így Pécs sem marad ki. A Wass Albert maratont a Jobbik Pécsi Ifjúsági Tagozatának lelkes tagjai szervezik. A felolvasásra bárki jelentkezhet, aki elhozza az író-költőtől származó kedvenc idézetét, és felolvassa azt valamikor február 24-e hat óra és másnap este hét óra közt a Caffe 72-ben. Aki legalább fél órát olvas a szerzőtől, a pultnál ajándékot kap.

Forrás: Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen3642441

Jelenleg az oldalon

12
Online