Nem lankad az érdeklődés a gesztenyési városrészben évente megrendezett Gesztenye Nap iránt. Az elmúlt években már nemcsak a szűk lakókörnyezet, a többi városrész és a környező települések lakói is részt vettek a hagyománnyá nőtt eseményen.

2018 szeptember 22-én 13.00 órától estig számtalan közösségformáló program veszi kezdetét. Idén a gödörnek elnevezett füves területen felállított 20x10 méteres sátor várja ételekkel-italokkal a Gesztenye Nap látogatóit. A tavalyi rendezvényen szakadó eső ugyan nem tudta elkedvetleníteni a résztvevőket, most azonban az időjárás sem fogja befolyásolni a hangulatot. Pálfi László, a településrész képviselője bízik benne, hogy sikerül lovaskocsizást is biztosítani a gyerekek legnagyobb örömére.

Tehát 13.00 órakor párhuzamosan indul a főzőverseny szabadon választott bográcsos ételekkel és az akadályverseny, mely gesztenyés több pontját érinti. Már lehet receptekkel készülni a pogácsaversenyre, melyet a közönségből kiválasztott zsűri értékel majd.

A délután folyamán amerikai foci bemutató, lángosevő verseny, darts bemutató, arcfestés, légvár színesíti a Gesztenye Napot. Estig számos fellépővel találkozhatunk:

14.30-tól a Gagarin Iskola Felsős Színjátszó Csoportja ad műsort.

15.00 órakor Radics Csaba énekel

A Kenderföld-Somági Általános Iskola Mazsorett Csoportja 15.30-kor mutatkozik be.

17.00 órakor Papp Attila, a CSÍT zenekar énekese lép fel.

18.00 órakor a 40+ zenekar feldolgozásai hallhatóak.

A gesztenyési kötődésű Rockantak együttes bulija 20.00 órakor veszi kezdetét.

A Gesztenye Nap összes programja INGYENES.

 

 

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 807 453 megtekintés

Videó: 47 970 792 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887769

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh