A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának eredményeként fokozatosan látogathatóvá váltak a város kulturális intézményei.

Újra látogatható a könyvtár és a muzeális gyűjtemény az érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek és a 18 éven aluli kiskorúak számára. A védettség igazolása belépéskor az igazolvány és a személyi igazolvány felmutatásával lehetséges.

A védettségi igazolvánnyal még nem rendelkező olvasóknak a könyvtár dolgozói ezután is csak a bejáratnál található átadás-átvételi ponton tudják biztosítani a kölcsönzést. A védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők, illetve azt fel nem mutatók az épületbe nem léphetnek.

A Közösségek Háza is látogatható május 10-étől, a járványügyi rendelkezésekben leírt szabályok megtartása mellett. Az intézménybe csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek léphetnek be, ami a személyi igazolvánnyal együtt érvényes. 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében tartózkodhatnak az intézményben.

A színház pénztárában az elmaradt Balázs Fecó koncertre megváltott jegyeket lehet visszaváltani 2021. május 17-től május 21-éig, hétköznap 15-18 óra között. A visszaváltáskor egyszerre csak egy személy léphet be a színházba, és kérik a maszk viselését is a zárt térben.

Az intézmények dolgozói szeretettel várják a látogatókat.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 732 301 megtekintés

Videó: 48 939 376 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7029714

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh