Hatvanhét hazai középiskolából, felsőoktatási intézményből és külföldi társegyetemről több mint kétszáz pályázat érkezett a Pécsi Tudományegyetem (PTE) PosiTivE című fotópályázatára, amelyre a járványhelyzet ellenére megélt pozitív élményeket bemutató képeket vártak. A legjobb fotókat közönségszavazásra bocsátják.

A PTE hétfői közleménye szerint a márciusban kiírt, PosiTivE - Neked mi jót adott a megváltozott élethelyzet? elnevezésű fotópályázatával azokra a pillanatokra, eseményekre kívánja felhívni a figyelmet, amelyek a megpróbáltatásokkal tarkított periódus ellenére akár rövid távú, akár maradandó pozitív változást jelentenek hétköznapjainkban.  

A felhívásra a magyarországi középiskolák és felsőoktatási intézmények mellett francia, indiai, román és török társegyetemekről is érkeztek pályázatok. A fotókból az egyetemhez kötődő neves fotográfusokból, fotóművészekből álló szakmai zsűri választotta ki azt az ötven pályaművet, amelyet május 10. és 31. között közönségszavazásra bocsátanak.  

Szavazni az Instagramon, a ptepositivephoto oldalon lehet a leginkább tetsző kép lájkolásával. A közönségnek leginkább tetsző fotó készítője különdíjban részesül.  

A pályázattal kapcsolatban további részletek a pte.hu/hu/positivephoto oldalon olvashatók.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 55 293 993 megtekintés

Videó: 32 794 134 megtekintés

Látogatók

Összesen5527418

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh