Az ,,Energiahatékonyság növelése Komló város önkormányzatának intézményeiben - KEOP 5.3.0/A" számú pályázat lehetőségeivel élve, újabb önkormányzati tulajdonban lévő épületek energetikai korszerűsítésére kerül sor még ebben az évben.

A sikeres pályázat révén közel 400 millió forint áll majd rendelkezésre az épületek energiafelhasználásának csökkentésére, mely többek között az épületek hőtechnikai adottságainak, világítási-, hűtési-fűtési rendszerének felülvizsgálatát tartalmazza. A projektet az önkormányzat a 2011-es őszi fűtési szezon kezdetéig szeretné lebonyolítani.

A Pénzügyi, Jogi és Ellenőrzési Bizottság múlt heti rendkívüli ülésén megtárgyalta az ,,Energiahatékonyság növelése Komló Város Önkormányzatának intézményeiben" tárgyú közbeszerzési eljárás értékelését.

Borbás Sándor önkormányzati képviselő, a bizottság tagja elmondta:

"Örömteli hír, hogy a bizottság a tárgyi közbeszerzési eljárás egyes részei tekintetében helyi ajánlattevőket hirdethetett ki az eljárás nyerteseként. A városban működő kis- és középvállalkozók évek óta azt várják, hogy kapjanak valami munkát. Bízok benne, hogy amennyiben alvállalkozók bevonására kerül sor a beruházások során újabb komlói vállalkozások juthatnak munkához."

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 65 606 338 megtekintés

Videó: 39 538 693 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5959566

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh