A Körtvélyesi Településrészi Önkormányzat az elmúlt évben havi rendszerességgel tartott munka értekezletet az aktuális feladatok megvitatása céljából – kezdte a 2011-ben elvégzett tevékenységükről a beszámolót Borbás Sándor, a körtvélyesi részönkormányzat elnöke, önkormányzati képviselő.

A város nehéz költségvetési helyzetére való tekintettel a részönkormányzati és a választókörzeti keretből viszont csak a legszükségesebb javításokat tudtunk elvégezni. A sportpálya biztonságosabbá tétele érdekében elkészült a labdafogó háló megerősítése. Megkezdődött a lépcsők és burkolólapok javítása. A közeljövőben pedig új hulladékgyűjtő edények kihelyezésére kerül sor.

Úgy gondolom a közterületek és a parkok rendezettsége megfelelő, ezen a területen sikerült leginkább előrelépnünk – folytatta a területi képviselő. Benke Lászlóné és a köz-foglalkoztatottak lelkiismeretes munkájának köszönhetően folyamatos a fák, bokrok, sövények gondozása, új dísznövények ültetése és a vízelvezető árkok tisztítása. A játszóterek és a buszmegálló festését, valamint a buszforduló virágosítását pedig társadalmi munka keretében készült el.

A képviselő kiemelte, hogy továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a parkfenntartásra és a közterületek gondozására. Reméli, hogy egyre többen odafigyelnek majd a köztisztaságra és csökken a rongálások száma is – zárta a visszatekintést Borbás Sándor.

Forrás:komlo.hu

Interreg CE1013 REFREsh

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4829475

Jelenleg az oldalon

1
Online