Nagy volt az öröm városszerte, hogy Szinyákovics Bélának köszönhetően december 6-a előtt négy nappal városunkba látogat Joulupukki, a Lappföldi Télapó.

A részletes programot megismerve azonban sok szülő, nagyszülő csalódottan értesült róla, hogy csak korlátozott számban jelenhetnek meg a városlakók a nagy eseményen.

Konkrétan a mikulás városi körútja után a sportközpontban tartott ünnepségen már csak a bölcsődések, óvodások és az első, második osztályosok vehetnek részt. Sok szülő nehezményezte ezt. A biztonsági intézkedések a gyerekek épségét is szolgálják. A rendezők a zsúfoltságot, tülekedést szerették volna elkerülni ezzel az intézkedéssel.

Fontos tudnivaló, hogy csak a szólított gyerekek mehetnek ki a mikuláshoz. Mindenki a saját ülőhelyéről készíthet csak felvételeket az eseményről.

Jó hír minden szomorkodónak, hogy Joulupukki Komlóról még aznap délután Pécsre látogat. A megyeszékhelyen az alkalomhoz illően berendezett, fűtött faházikóban a Széchenyi téren fogadja a kicsiket. Délután 17.00 és 19.30 között lesz látogatható a nagyszakállú télapó. Minden bizonnyal óriási érdeklődés fogja kísérni ott is a rendezvényt, de jó eséllyel találkozhatnak Joulupukkival a gyerekek.

A Városi Sportcsarnok mikulásünnepségét a Komló Média közvetíti.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 066 229 megtekintés

Videó: 48 290 118 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6919802

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh