Városunk története során számos fotót készítettek a kezdetektől napjainkig. A képeken követhettük nyomon a falu várossá válását, a bánya felvirágzását. Egyéni nézőpontokat és szokatlan élethelyzeteket örökített meg a fényképezőgép.

Komló Város Önkormányzata fotópályázatot hirdet Komló az én városom címmel. Minden Komló városáról készített fényképet, fotografikát várnak, mely bemutatja a város életét. A természeti és épített környezetet, az itt élő emberek mindennapjait, a hétköznapokat és ünnepeket, a hagyományokat.

2016. október 15-ig várják az egy alkotó által legfeljebb öt fotót tartalmazó pályázatokat. Sorozat, képpár nem adható be. A pályázat nyitott, azon minden komlói hobbi-és hivatásos fotográfus részt vehet.

A képeket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell eljuttatni. A képekkel együtt a nevezési lapot is el kell küldeni, a pályázat csak így érvényes. A nevezési lap letölthető a Közösségek Háza honlapjáról (khszinhaz.hu).

A pályázatra beküldött fotók zsűrizésre kerülnek, az elfogadott képek a Komló az én városom című fotóalbumban megjelennek. A fotókat a Közösségek Háza honlapján a beérkezés sorrendjében megtekinthetik azt érdeklődők. A pályaművekre nem lehet szavazni.

Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelynek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyiséghez fűződő jogait.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 074 832 megtekintés

Videó: 48 303 640 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6921108

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh