Pénteken tartották hagyományos éves összejövetelüket a komlói Védőnői szolgálat szervezésében a helyi szoptatós anyukák. 1992 óta augusztusban van az Anyatejes Világnap, de a nyári szabadságolások miatt minden évben ősszel rendezik meg találkozójukat a védőnők és a kismamák.

A Közösségek Házában rendezett eseményre azok az anyukák kaptak meghívós emléklapot, akik legalább fél évig szoptatták, illetve szoptatják csecsemőjüket. A védőnők idén is szórakoztató programokkal készültek az eseményre.

A kötetlen, hangulatos délelőtti rendezvényt Polics József polgármester nyitotta meg, köszöntötte a résztvevőket.

Az esemény a természetes babatáplálás jegyében telt el, hiszen élete első évében a csecsemő legideálisabb tápláléka az anyatej.

A Kobak klub babahordozós tornát szervezett, a kismamák együtt mozoghattak a babákkal. Szó esett a megfelelő testtartásról a kengurus hordozás során.

Bárki részt vehetett kisbabájával a jótékony hatású babamasszázson, mely nemcsak ellazít, de gyógyít, frissít is.

Mindig nagy népszerűségnek örvend a Babusgató nevű játékos program, mely ölbeli játékokkal, versikékkel szórakoztatja a babákat.

Az összejövetelen vendégül látták az anyukákat és gyermekeiket is. Természetesen mint minden évben, apró ajándékoknak, idén fürdőjátékoknak örülhettek a kicsik.

Az eseményt többek között a Polgármesteri Hivatal, a Rieger Pékség, a Hipp bébiételek forgalmazója szponzorálta.

Tafedim tea

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen3915289

Jelenleg az oldalon

7
Online