Az elmúlt évben megható volt látni, ahogy a nagyáruház előtt tartott örökbefogadó napokon otthonra, családra találtak a gazdátlan állatok. Számtalan kutya és cica találta meg felelős gazdáját és folyamatosan érkezett az adakozó emberek segítsége cica-és kutyakonzerv, száraztáp és pénzadomány formájában. A Tesco üzletsoron lévő Hobby Zoo kisállatboltban és az áruház előtt is szépen teltek a kihelyezett bevásárlókocsik.
 
2017. február 11-én (szombaton) 9:00 és 13:00 óra között ismét Farsangi örökbefogadó napot tart a Komlói Állatvédő Egyesület Komlón a Tesco áruház parkolójában. A már jól megszokott programokkal várnak minden kicsit és nagyot. Természetesen lesznek örökbe fogadható kutyusok és cicák, csillámtetoválás, kvíz és jótékonysági vásár is. Farsang alkalmából állatos álarc készítésre is lehetőségük lesz a gyerekeknek. Mindezek mellett pedig bármilyen adományt szívesen fogadnak. (Kupak, táp, póráz, konzerv, doboz.....)

Aznap este pedig Farsangi Jótékonysági Bálra várja az egyesület a segíteni és mulatni szándékozókat. A rendezvényre j
egyek már kaphatóak a Berek udvari kisállatboltban, a Tesco üzletsoron lévő Hobby Zoo kisállatboltban. Helyszín: Mecsekjánosi, kultúrház. Kezdés: 20:00 óra.
 
Az egyesület örömmel és köszönettel fogad minden adó 1% felajánlást. Utcáról, gazdáktól is folyamatosan mentik az állatokat. Évente közel 100 kutyát helyeznek el ideiglenes befogadóknál, majd adnak végleges gazdához. Mindegyik kutya chipet, oltást kap és átesnek az ivartalanításon is. Féreghajtás, bolhairtás, egyéb szükséges kezelések, mind az egyesületet terhelik. A komlói állatbarátok szlogenje: Segíts, hogy segíthessünk! Csak pár sor egy nyomtatványon és életet mentesz! Adószámuk: 18408128-1-02.
 
Forrás, fotók: Komlói Állatvédő Egyesület

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 745 015 megtekintés

Videó: 48 949 535 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7031523

Jelenleg az oldalon

1
Online

Interreg CE1013 REFREsh