Május 27-én városunk lesz az újabb állomása a Richter Egészségváros Egészség ezreknek, Milliók a kórházaknak! adománygyűjtő körútjának. Az Eszperantó téren szűrések, előadások, tanácsadások várják az érdeklődőket szórakoztató programok kíséretében.

Jöjjön el családjával – részvételével növelje a Komlói Egészségcentrum, Bányászati Utókezelő és Éjjeli Szanatórium Egészségügyi Központnak szánt adományt!

A Richter Gedeon Nyrt. 2.000.000 Ft alapadományt ajánl fel a Komlói Egészségcentrum, Bányászati Utókezelő és Éjjeli Szanatórium Egészségügyi Központ számára, a tüdőszűrő berendezés felújítására.

Ezt az adományalapot a résztvevők minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért járó adományponttal növelni tudják, hiszen a Richter pontonként 300 forinttal megemeli az alapadomány összegét. Minél aktívabban cselekszik valaki saját egészségéért, annál nagyobb mértékben járul hozzá a kórháznak szánt adomány gyarapításához.

A Richter Egészségváros mottója “Egészség ezreknek, milliók a kórháznak” alapján a családi programsorozat célja, hogy mindenki egyszerre tehessen valamit saját maga és családja egészségéért és városa egészségügyének fejlesztéséért – a helyi kórház számára nyújtandó adomány formájában.

A Richter ennek érdekében minden alkalommal 2.000.000 Ft alap adományt ajánl fel a helyi egészségügyi intézmény számára, melyet minden rendezvényre kilátogató és annak programjaiban résztvevő lakos a részvételért járó adománypontok alapján kalkulált forintokkal növelhet – egy jó és közös ügy szolgálatában adományra váltva a saját egészsége érdekében elvégzett szűrővizsgálatokat vagy a meghallgatott előadásokat.

A nap házigazdája Rákóczi Ferenc lesz, de Jakupcsek Gabriellával, Krizsó Szilviával és Jaksity Katával is beszélgethetnek a résztvevők. Családi programok és színpadi produkciók is a nap részét képezik. Az esemény 9.20-kor veszi kezdetét. Az ünnepélyes adományátadás 17.30 után kezdődik.

Az eseményről bővebben: egeszseg ezreknek

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 069 247 megtekintés

Videó: 48 296 672 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6920342

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh