A MEOE Pécsi Önálló Jogú Egyesülete 2 x CACIB nemzetközi kutyakiállítást szervez Európa egyik kulturális fővárosába, Pécsre, 2018. március 17-18.-ára. A nemzetközi kutyakiállításoknak az Expo Center Pécs Multifunkcionális Kiállítási és Rendezvényközpont ad otthont.

A kiállítást rendező Egyesület, a MEOE Pécsi Önálló Jogú Egyesülete. Az Egyesület megalakulása az 1947-es évre tehető, mely a MEOE tagegyesületeként működött egészen 2012-ig, a következő évtől kezdve pedig már Önálló Jogú Egyesületként. A megalakulás utáni két évtizedben a kutyás élet megszervezése kötötte le a vezetőséget, ezzel együtt a további évtizedek a szakmai és anyagi fellendülést is meghozták számukra. A kutyás élet felvirágoztatása magával hozta az aktív klubéletet is az Egyesület életébe, mely a mai napig kiemelten működik.

Az Egyesület egy jól működő kutyaiskolát vezet,  ahol fegyelmező-, engedelmességi-, és őrző-védő foglalkozásokkal várják a kutyákat és tulajdonosaikat. A foglalkozások vizsgázott mesterkiképzők felügyelete alatt zajlanak, melyeken meghatározó szempont a gazdi és kutya közötti jó kapcsolat és harmónia. A MEOE Pécsi Önálló Jogú Egyesületének vezetősége és a mester kutyakiképzők sok szeretettel várják a tanulni vágyó kutyákat és gazdáikat a kutyaiskola különböző tanfolyamaira.

A Pécsi Önálló Jogú Egyesület a kiállítások rendezése terén nagy hagyományokkal rendelkezik, hiszen már az 1970-es évektől kezdődően szervez kutyakiállításokat, ezen belül már 19. éve nemzetközi kiállításokat, melyek kétévente kerülnek megrendezésre.

Forrás: Kutya Portál

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 838 987 megtekintés

Videó: 49 016 020 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7042640

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh