Mérai Róbert pécsi autóversenyzővel kötött együttműködéssel erősít a helyi nagyvállalat.

A helyi autóalkatrész-gyártó nagyvállalat szponzori együttműködést kötött az ismert pécsi autóversenyzővel, Mérai Róberttel. Az együttműködés több mint támogatás, az autók és az autósport iránt érdeklődő közönséget szeretné megszólítani a régió egyik legnagyobb autóipari foglalkoztatója, a Honsa Kft..

Mivel a cég idén nyáron új termék, kalaptartó gyártásába kezdett, ezért további bővülés és munkahelyteremtés várható a vállalatnál. Mérai Róberttel kötött összefogásával a vállalat dolgozói számára is kedvez, a Honsa munkavállalói megismerkedhetnek a rallyval, a szerencsések a hétvégén megrendezésre kerülő Sopia-Net Szlalom Show a Digistar kupáért versenyen pedig már testközelből át is élhetik az autóversenyzés élményét a rallyautóban utazva.

Az autóverseny az a terület, ami szervesen kapcsolódik a cég profiljához, hiszen a 19 éve Pécsett működő vállalat csomagtér-fedlapokat és újabban kalaptartókat gyárt az autóipar számára. Az új termék – a Porsche-kba készült kalaptartók – első szállítmányai már el is hagyták a gyárat, ám a folyamatosan növekvő megrendelés és a termékpaletta bővülése miatt fokozatos kapacitásnövelés előtt áll a vállalat. Folyamatosan várják új munkatársak jelentkezését, jövő év végéig mintegy 100 fő új munkavállalóra számítanak. A mostani szponzorációs együttműködés célja, hogy  a Honsa Kft., mint helyi autóipari  nagyvállalat, a térség jelentős és növekvő munkaadója, megszólítsa az autók, a száguldás, és a verseny iránt érdeklődő közönséget.

A Honsa Kft. már eddig is elkötelezett volt a sportcsapatok támogatásában éppen úgy, mint a munkavállalók szabadidejének hasznos eltöltésének támogatásában. Évek óta a kozármislenyi kézilabda csapat kiemelt szponzorálójaként van jelen a helyi sportéletben, saját munkavállalóiból álló horgászcsapatával pedig második helyen végezett a tavasszal megrendezett munkahelyi csapatok versenyében, illetve többféle szabadidős sporttevékenységet is támogat a gyáron belül. Focicsapat, fallabda és tenisz is megtalálható a lehetőségek között, ahol a munkavállalók szervezetten és hasznosan tölthetik együtt a szabadidejüket.

Az autók és a versenyzés iránt érdeklődő munkatársak a gyár területén már megcsodálhatták Mérai Róbert Audi Quattro típusú versenyautóját, ismerkedhettek a sportággal, a szerencsés jelentkezők közül pedig öten ki is próbálhatják most hétvégén, augusztus 18-án, hogy milyen a versenyautóban száguldozni a szlalompályán. A Honsa munkavállalói szerdáig jelentkezhetnek, a szerencséseket sorsolás útján választják ki. Annak sem kell csalódottnak lennie, akire most nem mosolyog a szerencse, a vállalat és az autóversenyző közötti együttműködés hosszú távú, így idén is lesz még alkalom megtapasztalni a száguldást, Audit, rally szerelmet.

Forrás: Honsa Kft.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 808 272 megtekintés

Videó: 47 971 951 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887873

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh