48 férfi és 31 női versenyző lépett pástra a Rati Komló Kupa - Gaál Csaba Emlékversenyen, amelyet a Villa Complov SC, a PTE-PEAC vívó szakosztályával együttműködve rendezett Komlón, a Gagarin iskola sportcsarnokában.

A férfiak mezőnyében a komlóiak közül Sulyok Bálint (jobb szélen, szemben) jutott a legtovább: a 12. helyet szerezte meg. Gálffy Gyula (középen) a 25., Kovács János (bal szélen, háttal) a 31., Bondra Zsolt pedig a 39.helyen végzett.

A nőknél Albertné Zsibrik Anikó képviselte a hazai színeket, aki a 27. helyen fejezte be a versenyt.

 

Hazai bronzérem a komlói vívóversenyen

Wilson-Tillinger Liam bronzérmet szerzett a Rati Komló Kupa - Gaál Csaba Emlékverseny újonc (U14) fiú kard viadalában.

A komlói kardvívó (a képen edzőjével, Bondra Rolanddal) tíz mérkőzéséből hatot megnyert a csoportkörben, majd legyőzte nagykanizsai ellenfelét, ezt követően a döntőbe jutásért alulmaradt törökbálinti riválisával szemben. Ezzel első alkalommal fordult elő, hogy kard fegyvernemben komlói vívó álljon versenyen dobogóra.

A újonc fiú párbajtőrözők versenyében 21 fő lépett pástra. Komlói részről hárman kerültek a legjobb 16 közé: 9. lett Végh Marcell, 14. Szabó Benedek és 16. Emich András, míg Rózsa Richárd a 20. helyen végzett.

Az újonc párbajtőröző lányok 18 fős mezőnyében a Villa Complov SC két fővel képviseltette magát: Biscof Bodza a 11., Gasparik Viktória a 17. helyet szerezte meg.

Forrás: Villa Complov SC

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 804 887 megtekintés

Videó: 47 968 045 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887508

Jelenleg az oldalon

1
Online

Interreg CE1013 REFREsh